+48 504 019 780

Akcesoria

Showing all 3 results

Mąka/panierka Tempura Ottogi

Mieszanka do przygotowania Tempury – potrawy kuchni japońskiej.

Doskonała do ryb, owoców morza, warzyw oraz grzybów. W przygotowanym cieście, podobnym do ciasta naleśnikowego, zanurzamy wybrane składniki i smażymy w głębokim oleju. Kiedy składniki są miękkie, a ciasto chrupiące, wyjmujemy kawałki tempury z oleju i układamy na bibułce, by odsączyć tłuszcz. Powstała panierka wygląda i smakuje wyśmienicie!

Skład: mąka pszenna, mąka kukurydziana, proszek do pieczenia, (środki do pieczenia E450, E500), regulatory kwasowości E341, E327, modyfikowana skrobia kukurydziana, czosnek ,cukier, sól, maka ryżowa, maltodekstryna, czarny pieprz.
Przechowywanie: w suchym miejscu.

Pałeczki bambusowe 100 szt.

50 par jednorazowych bambusowych pałeczek w papierowym opakowaniu. Pałeczki te, złączone jednym końcem należy rozerwać przed użyciem. Wzór na kopercie może być inny od prezentowanego na zdjęciu.

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping